Sunday, December 27, 2015

pergi tak kembali, membawa diri



lelws. tajuk kemain. haha


hai uolssss! (acah acah ada lagi readers dalam ni. heh
lama gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak update naaa. last update awal bulan february, ni sekarang tinggal tiga empat hari ja lagi nak habis tahun ha. lama gilaaa lah!


so. 2015 is getting to the end. i just wanna talk about the whole year i've been through. tapi tu lah, malas kan, HAHAHAHAA. so theres no '2015 memories' will be update hee. kahkahkah. gila pemalas seorang nuha haaa.


whatever it is, hopefully 2015 have bring a lot of happiness and blast to all of you (acah acah ada readers lagi, haha). may the upcoming years will be more colourful and more special to every single one of us. (sekali lagi, lol.)


hmm, lama tak update. too many stories to be told, but to laaaazzzzzyyyyyyyyy to even log in to this. lagipun masa always tak mengizinkan. almaklumlah, dah bekerjaya sikit sekarang ni. hohoho. later lah, ada masa ada kelapangan and yang PENTING ada KERAJINAN lebih lagi, will update more. rindu sebenaqnya nak blogging ni. rindu sangat. tapi everything tak mengizinkan. soon lah.


till then, i see you when i see you again, cik perpel sayang ;)




** and don't worry, it is just a tittle. i'm not going anywhere without coming back here, its just a matter of time. i will be back, cuma bila tak tahu lah hahahahahaha kbyee









Thursday, February 5, 2015

kalau sayang tak semestinya memiliki.




hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

pardon me for the tajuk yg kemain taknak kalah nak kebabom sedia. heh


sebenaqnya tajuk tu betul dah, nak cerita situasi yg lebih kurang sama jugak lah, kot. heh. ok, sayang tak semestiinya memiliki. i love this blog, i love all the entries i've posted before, since 2009. tapi............................................ cause of some reason, i have to delete all, well not exactly all, tp past is past. i need to move on, konon. haha. k, jangan pikiaq bukan bukan. cuma nak delete nak remove nak hapuskan. tinggallah few of these posts below. sobssss T_T



takpa lah, i can start back, insyaAllah, kalau malas tak menguasai diri (harapan macam tipis sikit lah)


till then, we'll meet again, si perpel ku sayang. see u when i see u. lol haha



Friday, November 14, 2014

bekurun




empat bulan sekali, baru ada new update. like seriouslyyyyyyyy Nuon? haihh. kata nak jadi blogger. kata nak ceriakan blog. kata nak isi masa lapang yg memang banyak gila sekarang nih. bla bla bla.......


ini lah padahnya takda laptop sendiri. laptop sendiri dah arwah, masuk icu tak keluar keluar lagi. tiga tahun lebih dia berkhidmat, lepastu, hmmmmmmmmmmmmmm, i'm sorry sayang cekelat, my bad for not taking good care of you, and now, you're gone. sekarang menumpang kasih baby red abah. muahahaha


too many things happen to me dalam masa empat bulan lebih lebih ni. huuu. lastt update pasal arwah tok tinggalkan kami. time puasa. masa raya of course lah pi ziarah kubur. rindu sangat. balik raya pun dah tak meriah cam dulu. and turn out, semua baju raya so biasa biasa, kebetulan. semua malas bersiap. huhu. thats our first raya without both tok. still, we have to move on without forgetting them, who has gone, right?


3rd October, i'm turning to 22 years old. and i'm feeling twenty twooooooo! sooooo, mak, nak kawenn!!! hahahaha, lol. gila, kerja apa takda, nak kawen guna daun? pikiaq tak panjang. heh. sabar sabar, soon to be your turn. next year, next two years, next three years, next four years, next five years, k, melampau. 


sekarang duk rumah, dah berenti kerja. no more Pulau Langkawi. lepas ni pi bercuti ja, insyaAllah. tempat stay ada dah, kereta sewa, tahu dah. jalan jalan sana, boleh kata expert *sikit* dah. muehehehehe. duk rumah, bagi sihat elok. hahaha


nak kerja, tapi tu lah. kesihatan tak berapa mengizinkan lagi. hello, batuk dekat dua bulan, ubat tak larat makan dah, pastu nak kerja, mengadap orang kerja nak batuk, bad manners okay, reeeaaaaaaally bad one! tapi alhamdulillah, sekarang getting better, insyaAllah. ubat tak jalan, cuma kerap minum air masak ja sekarang. and goodbye air sejuk peti ais! sob sob sobbb T_T


lol, merepek pa panjang panjang. heh. seronok menaip dah lama sangat tinggal. kahhh! pardon me for the very very very boring post. kbye :D