Saturday, February 8, 2014

homestay dan langkawi.






kalau datang langkawi, then tak tahu mana nak stay, boleh check out that homestay. very affordable, three rooms beserta bilik air di setiap bilik, aircond, water heater, and kalau nak rasa suasana kampung atas bukit, there you go. perfect place!








cer klik link atas sekali tu, banyak lagi info situ. hehehhee. sempat lagi promote haa -_-



tu ja. kbai.




3 comments:

Flower Crown said...

macam promote tempat kerja je kihkihkih

wan niahix said...

bagus info ni untuk masa depan... hehehe...

"keep smiling"
^_^

NuHaZahari said...

wardah : hehehe. biasa mehh :p

abg wan : heee. peace peaceee (^_^)V