Tuesday, November 27, 2012

tiba masanya.



few days ago, something happened! ahh, sangat spoil tahu. my blog, entah apa kena, jadi slow gila lambat nak mampus loading. its not the same problem as others, yang blog lambat scroll sebab banyak gadget and berat. my blog punya lain sikit. bila klik link blog, dia akan loading dan loading dan loading tanpa keluar sebarang gambar, warna (except for PUTIH), title or whatever. cuma link semata mata yang tengah loading.

lepastu, bila orang cakap masalah gadget, mula laa kelam kabutnya delete gadget satu satu, nak tgk berkurang tak problemnya. hampehhh! takda jugak. last last, delete punya delete, sampai tinggal bahagian post dengan followers ja. yang lain termasuk header dengan history, semua dibuang. post post lama pon banyak dipadam, sebab kononnya memberatkan blog. yes, i did it! -.-

last last blog hancur. muahahaha! well done Nurul Hasniza! >_<
so, i've decide, i have to repair it. godek sana sini, i found THIS! ohmyy, alhamdulillah, senang kerja sikit.

dengan menggunakan sedikit ilmu yang ada, tukar sana sini, godek sana godek sini, padam sana, tambah sini (tapi banyaknya colour ja lah tukaq pungg. hihi), alhamdulillah, this is the result. alhamdulillah. huhu


to Cik Nabila Medan, hihi. Nuha guna template ni taw. and Nuha dah tukar tukar habis dah. huhu. bytheway, nice work you have there! keep it up. hihi. thanks :)


hopefully lepas ni jangan buat hal lagi ehh incik blog. haihh.



2 comments:

dhiya wardah said...

hahahh ..sama laa sy ..py godek2 belog teros jahanam ahhah ..tp belog akk still indah :)

NuHaZahari said...

@dhiya wardah :

amboi. hehe. ala, pandai godek godek la dik. hihi